Woord van het bestuur april 2017 - De Vogelhoek

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Woord van het bestuur april 2017

info

De lente is inmiddels aangebroken, de bomen in onze wijk staan weer mooi in bloei en de temperaturen lopen ook weer lekker op.
Op 15 maart heeft de Algemene ledenvergadering van de kopersvereniging “De Vogelhoek” plaatsgevonden. De opkomst was hoger dan vorig jaar en dit juichen wij alleen maar toe. Hoe meer leden zich inzetten voor elkaar hoe meer we ook voor elkaar krijgen. 
Het verslag is terug te vinden verderop in deze info.

Daarnaast zijn er wat verandering in het bestuur, en om maar gelijk met het slechte nieuws te beginnen: het gaat niet goed met onze secretaris Truus Looijaard. Nu is Truus al langere tijd ziek, maar eind december is gebleken dat er meer uitzaaiingen zijn. Na een ziekenhuisopname woont Truus momenteel in een verpleeghuis. We hebben namens de kopersvereniging een mooie bos bloemen bij haar gebracht en wensen haar en haar familie heel veel sterkte toe de komende tijd. Haar werkzaamheden bij de vereniging zullen door mij worden overgenomen. 

Verder heeft de huidige voorzitter van de vereniging Jody Flohr een nieuw huis gekocht en gaat hij onze wijk in juli helaas verlaten om naar Boskoop te verhuizen. Jody treedt dan ook af als voorzitter en zijn taken zullen vanaf juni door Gerard van Warmerdam worden overgenomen. 
Gelukkig hebben wij ook nog een nieuw bestuurslid gekregen, namelijk Jennifer Steijger. Zij woont met haar man en 2 kinderen op Pauwenveld 6 en gaat de rol als plaatsvervangend voorzitter op zich nemen. In het volgende infobulletin zal zij zich even kort voorstellen.
Al met al dus wel wat veranderingen in het bestuur. Mochten er leden zijn die het leuk vinden om het bestuur te helpen, goede ideeën hebben voor wat leuke activiteiten of een functie in het bestuur ambiëren laat dit dan even weten via info@vogelhoek.nl.
Samen maken we er iets moois van!

 
Michel van Veen (secretaris) 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu