Overlijden Truus Looijaard - De Vogelhoek

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Overlijden Truus Looijaard

info
Beste bewoners,

Helaas moeten wij als bestuur van Kopersvereniging de Vogelhoek u meedelen dat op 1 mei 2017 onze secretaris Truus Looijaard is overleden.
In ons laatste infobulletin heeft u al kunnen lezen dat haar gezondheid achter uit ging.
Truus is vanaf de oprichting 11 januari 1983 secretaris geweest van onze Kopersvereniging, mede daardoor is ze door de Gemeente Zoetermeer beloond met het Chapeau-beeldje.
Het Chapeau-beeldje wordt uitgereikt als waardering voor mensen die zich inzetten voor de veiligheid en leefbaarheid in de wijk.
Iedereen die haar gekend hebben weten dat ze dit zeker verdiende.
Binnen de vereniging zorgde Truus oa er voor dat er vergunningen werden aangevraagd voor onze evenementen, maar ook de lotenverkoop van de Grote Clubactie werd door haar begeleid.
Ook de vergaderingen verzorgde ze, zowel van het bestuur als voor de leden.
Op elke kinderdag was ze aanwezig en verzorgde de prijsuitreikingen en ook was ze aanwezig als EHBO er, wat gelukkig niet vaak nodig was.
Maar achter de schermen kwam er voor een secretaris nog veel meer kijken, en dat deed ze met volle overgave.

Hoewel ze al jaren vocht tegen haar ziekte probeerde ze zoveel mogelijk zich in te blijven zetten voor de Vogelhoek en haar gezin.
De laatste jaren woonde ze samen met Marcel aan de van Leeuwenhoeklaan omdat het traplopen wat te zwaar werd, maar ze wilde graag het secretariaat er bij blijven doen, daar waren we haar erg dankbaar voor.
Het laatste jaar ging haar gezondheid steeds verder achteruit wat er toe leidde dat ze vanaf februari dit jaar verbleef in het Vivaldi verpleeghuis.

Tot het laatst toe bleef ze vechten wat er zelfs toe leidde dat ze afgelopen donderdag nog aanwezig was bij de huldiging van haar man Marcel die werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Wij zijn dankbaar en trots dat Truus onze secretaris is geweest en het zal voor onze nieuwe secretaris Michel van Veen moeilijk zijn haar te evenaren.

Wij wensen Marcel, Willem, Eline en St├ęphanie en de rest van de familie heel veel sterkte toe met dit enorme verlies.De crematieplechtigheid wordt gehouden op dinsdag 9 mei om 16.00 uur in de aula van crematorium Meerbloemhof, Buytenparklaan 1 te Zoetermeer
Het correspondentieadres is Van Leeuwenhoeklaan 231, 2713 RA Zoetermeer
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu